Andelsbolig- og ejerforeninger

Som frivillig bestyrelse i en andelsboligforening eller ejerforening kan der være nok at se til. Tiden er begrænset – og mange problemstillinger rækker udover ens egne kompetencer og erfaringer.

Jeg kan hjælpe jeres forening med :

  • alle typer af foreningsretlige udfordringer (vedtægter, generalforsamlinger mv.),
  • udfordringer og konflikter i forhold til andelshavere, ejere mv. og
  • byggesager.

Ring, skriv eller kom forbi til en uforpligtende snak.

+45 5370 9019

mette@advokatmettekrog.dk

Hovedgaden 56F, 4140 Borup

Brug min kontaktformular

Juridisk assistance til foreninger

Som bestyrelse i en andelsboligforening eller ejerforening kan der til tider være nok at se til som frivillig og tiden er begrænset. Herudover støder man ofte på problemstillinger, hvor det er trygt at have den rette juridiske ekspertise i baghånden.

Foreningsretlige sager

Jeg kan hjælpe jeres forening i sager af foreningsretlig karakter, såsom ændring af eksisterende vedtægter, oprettelse af nye vedtægter, deltagelse som dirigent på generalforsamlinger, mødeleder til beboermøder m.v.

Byggeprojekter

Står jeres forening overfor et kommende byggeprojekt, er det vigtigt at I som bestyrelse allierer jer med en professionel rådgiver. Jeg har indgående erfaring med juridisk- og økonomisk bygherrerådgivning og jeg hjælper gerne jeres forening i byggesager, herunder vedligeholdelsessager/renoveringssager, facaderenoveringer, vindues- og tagudskiftning, altansager m.v.

Tvister og konflikter

Problemer med en andelshaver, ejer, lejer, rådgiver eller leverandør?

Jeg kan hjælpe uanset udgangspunktet. Hvad enten, der er tale om sager der omhandler byggeri, eksklusion, erhvervslejeret m.m., så kontakt mig og lad os drøfte jeres sag.

Andelshaver? eller ejer?

Oplever du som enten andelshaver eller ejer af en lejlighed problemer med din forening – det kan være i sager om eksklusion, påbud, påkrav, restancer, overprissager m.m., så kontakt mig og lad os drøfte din sag.

Kontakt mig for en uforpligtende snak
Close Bitnami banner
Bitnami