Forhandling og konfliktmægling

Når først en sag lander i retten, så har alle parter med alt overvejende sandsynlighed tabt. Det er dyrt, tungt og langsommeligt – og på ingen måde garanti for, at du får dit krav håndhævet. Og er det først kommet dertil, er der ingen vej tilbage. Så inden det går så vidt, så er alle parter som oftest bedst tjent med at finde en fælles løsning.

Som advokat sidder jeg ofte midt i svære og tilspidsede situationer, hvor vigtige ting er på spil – og er vant til at holde hovedet koldt og finde gode løsninger.

Jeg kan hjælpe jer med at finde fælles ståsted i svære konflikter – eller hjælper dig i en konkret forhandling, hvor du har brug for professionel assistance. 

Kontakt mig.

+45 5370 9019

mette@advokatmettekrog.dk

Hovedgaden 56F, 4140 Borup

Brug min kontaktformular

Forhandling

Jeg er en erfaren forhandler, der kan hjælpe dig hele vejen – lige fra afklaring af, hvad du reelt ønsker at opnå, hvor du sætter din grænse og hvordan du griber det an – til at håndtere forhandlingen for dig.

Ring til mig eller kom forbi mit kontor, så kan vi se på, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Konfliktmægling

I langt de fleste sager er det i alles interesse at forsøge at finde en løsning.  Jeg kan hjælpe jer med at få etableret en ordentlig og konstruktiv dialog, hvor alle parter bliver mest muligt tilgodeset.

Ring til mig eller kom forbi mit kontor, så kan vi se på, hvordan jeg kan hjælpe jer i mål inden jeres sag ender i retten.

Kontakt mig for en uforpligtende snak
Close Bitnami banner
Bitnami