Arv og testamente

Det er vidunderligt, når man har mulighed for at tilgodese dem, der betyder noget for en. Det er vigtigt at planlægge i god tid. 

Kom forbi mit kontor, ring til mig på +45 5370 9019 eller skriv til mig på mette@advokatmettekrog.dk, så finder vi den bedste løsning for dig. 

Et gyldigt personligt testamente 

Med et personligt testamente har du i vidt omfang selv mulighed for at bestemme og råde over fordelingen af din arv. Uden et testamente er det arvelovens regler, der bestemmer, hvordan arven skal fordeles efter dig. Dette gælder uanset, om du er gift, lever alene eller har en samlever. Det kan potentielt have ret alvorlige økonomiske og familiemæssige konsekvenser for dine efterladte. 

Et testamente skal udarbejdes korrekt, så det både er gyldigt – og så tydeligt udformet, så det står klart, hvad din sidste vilje var. Det tærer på de efterladte, hvis der opstår unødig tvivl. 

Det er derfor vigtigt, at testamentet er udarbejdet af en advokat, som du har talt med. Testamentet skal tage udgangspunkt i netop din situation og dine ønsker. 

Kontakt mig, så vil jeg hjælpe dig med et personligt testamente. 

I disse situationer er det særligt vigtigt 

Der er mange situationer, hvor du skal overveje et personligt testamente, eksempelvis: 

  • Du er ikke gift med din samlever
  • I har særbørn og fællesbørn
  • Du ønsker at arven skal være særeje
  • Du er uden arvinger og ønsker ikke, at Staten arver dig
  • Du ønsker at betænke bestemte personer eller foreninger
  • En af dine arvinger har bundløs gæld 

Planlæg med gaver og familielån 

Det kan skatteteknisk være en god ide med gaver og familielån.  

Der er dog mange forhold, som man skal tage højde for, når man gerne vil tilgodese sine børn eller andre med et gavebrev, et arveforskud eller hvis man yder et lån. Det er derfor en rigtig god ide at rådføre sig med en advokat inden man kaster sig ud i den proces, da det hurtigt kan få et andet udkomme, end hvad man havde forestillet sig. 

Priseksempel 

Et personligt testamente fra 4.995 kr. inkl. moms. 

Møde/telefonmøde – gennemgang af dine ønsker 

Udarbejdelse af personligt testamente 

OBS: et testamente kan være særdeles omfangsrigt i forhold til antal begunstigede, de omhandlede aktiver og de nøjere krav, derfor er det ikke muligt at give en standardpris. Vi fastslår omfanget inden jeg går i gang. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dit navn

Det siger mine klienter om mig:

– I forbindelse med køb af lejlighed valgte vi at bruge Mette Krog som advokat, og det har vi været meget tilfredse med. Mette har sørget for alle detaljer og papirer samtidig med, at hun har overholdt alle aftaler og deadlines, samt holdt os godt informeret undervejs.

Carsten Hansen

København

– Valgte Mette Krog uden nogen form for kendskab til hende før, og det må jeg sige har været én af det bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. 

Hun er virkelig dygtig til at sætte tingene i perspektiv, dybt professionel – skarp og meget empatisk. 

Jeg kunne forsætte med superlativerne og stjernerne men vil slutte med et STORT TAK.

Hanne Pedersen

Borup

– Vi var førstegangskøbere og vidste derfor intet om noget. 

Det var intet problem. Mette forklarede det hele og stod klar til spørgsmål; både spontant på kontoret og via mail. Gennemgang af tilstandsrapporten var meget detaljeret. Alt blev kommenteret og givet råd til. Nu er vi flyttet langt væk, men skulle vi flytte hus igen, vil jeg uden tvivl række ud til Mette igen.

Til sidst skal det nævnes, at det var en god samlet pris, ingen skjulte gebyrer. Bare betal en gang og få det hele. 
 
Tusind tak for hjælpen Mette!

Michael og Channe

Bornholm

Om mig

Advokat Mette Krog ApS er mit eget lokale advokatkontor beliggende i Borup, Midtsjælland – lige midt mellem Roskilde, Køge og Ringsted.  

Jeg lægger stor vægt på en juridisk rådgivning med kvalitet samt en personlig og rar atmosfære, hvor du som klient er den centrale person. Jeg håndterer selv din sag fra start til slut. Du overlades ikke til assistenter, fuldmægtige eller andre.  

Mit afsæt er altid at finde løsninger, der gør en reel forskel for dig. Vores møder kan foregå på mit kontor, virtuelt/telefonisk eller hjemme hos dig – det er helt op til dig.  

Jeg har arbejdet som advokat siden 2006 og har haft mit eget advokatkontor siden oktober 2020. Inden jeg blev selvstændig, har jeg arbejdet på advokatkontor i København – og i en årrække været ’in house’ advokat med ejendomsinvesteringer, ejendomsudvikling og byggeri.   

Jeg yder landsdækkende rådgivning.  

Jeg er medlem af

Jeg er medlem af Danske Advokater, der er advokaternes brancheforening. Danske Advokater arbejder for at udvikle og styrke de enkelte advokater og branchen som helhed.

Som advokat er jeg medlem af Advokatsamfundet. Advokatsamfundet fører tilsyn med alle advokater i Danmark og værner om advokaternes integritet og uafhængighed. De er din garant for ordentlig rådgivning. 

Jeg er medlem af Danske Ejendomsadvokater. Danske Ejendomsadvokater er specialistforeningen for advokater, der yder rådgivning, hvor omdrejningspunktet er fast ejendom. 

Jeg er medlem af EjendomDanmark. EjendomDanmark er en brancheorganisation for professionelle i ejendomsbranchen