Om Advokat Mette Krog ApS

Advokat Mette Krog ApS er det lokale advokatkontor beliggende i Borup, Midtsjælland mellem Roskilde, Køge og Ringsted.

Jeg lægger stor vægt på en juridisk rådgivning med kvalitet samt en personlig og rar atmosfære, hvor du som klient er den centrale person. Jeg håndterer selv din sag fra start til slut. Du overlades ikke til assistenter, fuldmægtige eller andre.

Mit afsæt er altid at finde løsninger, der gør en reel forskel for dig. Vores møder kan foregå på mit kontor, virtuelt/telefonisk eller hjemme hos dig – det er helt op til dig.

Hvis først du lander i retten, har alle tabt. En gang i mellem er det selvfølgeligt uundgåeligt, men for alle parter er det bedst og billigst at finde en løsning inden. Derfor er jeg blevet advokat. Jeg er god til at finde løsninger. Mette Krog, advokat.

Jeg har tidligere arbejdet på advokatkontor i København og i de seneste år ’in house’ med ejendomsinvesteringer, ejendomsudvikling – og Asset Management 

Jeg har længe haft en drøm at starte op som selvstændig her i mit eget nærområde, hvor jeg har mulighed for at tilrettelægge en travl arbejdsdag med mit familieliv. Vigtigst for mig er dog, at jeg igen kommer til at beskæftige mig direkte med mine private klienter, hvor jeg for alvor mærker, at jeg gør en forskel.  

Jeg yder landsdækkende rådgivning.  

 

Kontakt mig

Ring, skriv eller kom forbi for en uforpligtende snak. Vores første snak vil altid være gratis. Lad os i fællesskab finde den bedste løsning for dig.

+45 5370 9019

mette@advokatmettekrog.dk

Hovedgaden 56F, 4140 Borup

Brug min kontaktformular

Praktisk information

Selskabsoplysninger

Advokat Mette Krog ApS
Hovedgaden 56 F
4140 Borup
CVR-nr.: 41740485
Telefon: +45 5370 9019

Bankoplysninger

Klientkonto i Sydbank:
6821-1206666

Husk altid at angive sagsnummer, når du overfører midler.

Forsikringsoplysninger

Du er sikret som kunde hos mig gennem min forsikring hos HDI GLOBAL SPECIALITY DANMARK, police nr. 156-76273531-30010

Close Bitnami banner
Bitnami