Hjælp til fremtiden fremtidsfuldmagt 

Med en fremtidsfuldmagt bestemmer du selv, hvem der i fremtiden skal handle på dine vegne, hvis du selv mister evnen til at tage dig af dine personlige, juridiske og økonomiske forhold. 

Kom forbi mit kontor, ring til mig på +45 5370 9019 eller skriv til mig på mette@advokatmettekrog.dk, så guider jeg dig og dine pårørende trygt gennem processen. 

En gyldig fremtidsfuldmagt 

Med en fremtidsfuldmagt giver du en eller flere af dine pårørende ret til at varetage dine interesser, hvis du ikke længere selv er i stand til det.  Det giver en stor tryghed. 

En fremtidsfuldmagt er et privat og selvvalgt alternativ til værgemål. Den træder alene i kraft, hvis du bliver mentalt svækket, ved alvorlig sygdom eller invaliderende ulykker. Det er blot vigtigt, at den bliver udformet korrekt og registreret i fremtidsfuldmagtsregistret. 

Ring, skriv eller kom forbi til en uforpligtende snak. 

Hvem kan give en fremtidsfuldmagt? 

Alle har mulighed for at oprette en fremtidsfuldmagt, hvis de er fyldt 18 år og er i stand til at handle fornuftsmæssigt. Det betyder, at når du opretter fuldmagten, skal du være i stand til at forstå konsekvenserne af det. Man kan f.eks. ikke oprette en fremtidsfuldmagt, hvis man er under værgemål. 

Hvem kan være fremtidsfuldmægtig? 

Du kan som udgangspunkt vælge enhver person som fremtidsfuldmægtig. Men når fuldmagten træder i kraft, må vedkommende dog ikke være under 18 år, under værgemål eller selv have oprettet en fremtidsfuldmagt, som er sat i kraft. 

Du kan vælge at have én eller flere fremtidsfuldmægtige – og du kan vælge en eller flere såkaldt subsidiære fuldmægtige, som først træder til, hvis de ”primære” må træde tilbage.  

Før du udpeger en fremtidsfuldmægtig, bør du snakke med vedkommende. På den måde kan du sikre dig, at han/hun har både evnen og viljen til at varetage opgaven. 

Rent praktisk

Efter at vi har fået udarbejdet den rette fremtidsfuldmagt for dig, skal du skrive den under digitalt og så anmelder jeg den i fremtidsfuldmagtsregistret. Herefter skal du vedkende dig fuldmagten personligt foran en notar. 

Hvis du ikke modtager digital post, kan fuldmagten underskrives i Familieretshuset. 

Jeg guider dig og dine pårørende gennem processen. 

Priseksempel

Fremtidsfuldmagt 1.995 kr. inkl. moms 

Udarbejdelse af fremtidsfuldmagt så den får den ordlyd, som du ønsker 

Rådgivning i forhold til at få fuldmagten registreret ved notarkontoret eller Familieretshuset 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dit navn

Det siger mine klienter om mig:

– I forbindelse med køb af lejlighed valgte vi at bruge Mette Krog som advokat, og det har vi været meget tilfredse med. Mette har sørget for alle detaljer og papirer samtidig med, at hun har overholdt alle aftaler og deadlines, samt holdt os godt informeret undervejs.

Carsten Hansen

København

– Valgte Mette Krog uden nogen form for kendskab til hende før, og det må jeg sige har været én af det bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. 

Hun er virkelig dygtig til at sætte tingene i perspektiv, dybt professionel – skarp og meget empatisk. 

Jeg kunne forsætte med superlativerne og stjernerne men vil slutte med et STORT TAK.

Hanne Pedersen

Borup

– Vi var førstegangskøbere og vidste derfor intet om noget. 

Det var intet problem. Mette forklarede det hele og stod klar til spørgsmål; både spontant på kontoret og via mail. Gennemgang af tilstandsrapporten var meget detaljeret. Alt blev kommenteret og givet råd til. Nu er vi flyttet langt væk, men skulle vi flytte hus igen, vil jeg uden tvivl række ud til Mette igen.

Til sidst skal det nævnes, at det var en god samlet pris, ingen skjulte gebyrer. Bare betal en gang og få det hele. 
 
Tusind tak for hjælpen Mette!

Michael og Channe

Bornholm

Om mig

Advokat Mette Krog ApS er mit eget lokale advokatkontor beliggende i Borup, Midtsjælland – lige midt mellem Roskilde, Køge og Ringsted.  

Jeg lægger stor vægt på en juridisk rådgivning med kvalitet samt en personlig og rar atmosfære, hvor du som klient er den centrale person. Jeg håndterer selv din sag fra start til slut. Du overlades ikke til assistenter, fuldmægtige eller andre.  

Mit afsæt er altid at finde løsninger, der gør en reel forskel for dig. Vores møder kan foregå på mit kontor, virtuelt/telefonisk eller hjemme hos dig – det er helt op til dig.  

Jeg har arbejdet som advokat siden 2006 og har haft mit eget advokatkontor siden oktober 2020. Inden jeg blev selvstændig, har jeg arbejdet på advokatkontor i København – og i en årrække været ’in house’ advokat med ejendomsinvesteringer, ejendomsudvikling og byggeri.   

Jeg yder landsdækkende rådgivning.  

Jeg er medlem af

Jeg er medlem af Danske Advokater, der er advokaternes brancheforening. Danske Advokater arbejder for at udvikle og styrke de enkelte advokater og branchen som helhed.

Som advokat er jeg medlem af Advokatsamfundet. Advokatsamfundet fører tilsyn med alle advokater i Danmark og værner om advokaternes integritet og uafhængighed. De er din garant for ordentlig rådgivning. 

Jeg er medlem af Danske Ejendomsadvokater. Danske Ejendomsadvokater er specialistforeningen for advokater, der yder rådgivning, hvor omdrejningspunktet er fast ejendom. 

Jeg er medlem af EjendomDanmark. EjendomDanmark er en brancheorganisation for professionelle i ejendomsbranchen