Erfaren boligadvokat – fast pris

Med mere end 15 års erfaring sidder jeg klar til at hjælpe dig med dit skøde og tinglysning. Jeg håndterer personligt din sag fra start til slut – du overlades ikke til assistenter eller andre. 

Det er op til dig, om du vil komme forbi mit kontor – eller om vi skal tage det hele over telefonen og e-mail. 

Ring til mig med det samme på +45 5370 9019 eller skriv til mig på mette@advokatmettekrog.dk. Vores første snak er gratis og uforpligtende. Udarbejdelse af skøde og tinglysning koster 2.995 kr. 

Jeg glæder mig til at snakke med dig. 

– Mette Krog, Advokat

 

Som advokat er jeg medlem af Advokatsamfundet. Advokatsamfundet fører tilsyn med alle advokater i Danmark og værner om advokaternes integritet og uafhængighed. De er din garant for ordentlig rådgivning. 

Jeg er medlem af EjendomDanmark. EjendomDanmark er en brancheorganisation for professionelle i ejendomsbranchen 

Jeg er medlem af Danske Ejendomsadvokater. Danske Ejendomsadvokater er specialistforeningen for advokater, der yder rådgivning, hvor omdrejningspunktet er fast ejendom.

Jeg er medlem af Danske Advokater, der er advokaternes brancheforening. Danske Advokater arbejder for at udvikle og styrke de enkelte advokater og branchen som helhed

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dit navn

Om mig

Advokat Mette Krog ApS er mit eget lokale advokatkontor beliggende i Borup, Midtsjælland – lige midt mellem Roskilde, Køge og Ringsted.  

Jeg lægger stor vægt på en juridisk rådgivning med kvalitet samt en personlig og rar atmosfære, hvor du som klient er den centrale person. Jeg håndterer selv din sag fra start til slut. Du overlades ikke til assistenter, fuldmægtige eller andre.  

Mit afsæt er altid at finde løsninger, der gør en reel forskel for dig. Vores møder kan foregå på mit kontor, virtuelt/telefonisk eller hjemme hos dig – det er helt op til dig.  

Jeg har arbejdet som advokat siden 2006 og har haft mit eget advokatkontor siden oktober 2020. Inden jeg blev selvstændig, har jeg arbejdet på advokatkontor i København – og i en årrække været ’in house’ advokat med ejendomsinvesteringer, ejendomsudvikling og byggeri.   

Jeg yder landsdækkende rådgivning.